Logo
 
# Share this page
 
 

  VoG's   * Entschuldigung, diese website ist noch nicht vollständig/korrekt übersetzt ... :-(

Air Antwerpen Local System

 
Oosterweelsteenweg 3, 2030 Antwerpen (Antwerpen) location
info@airantwerpen.be - http://www.airantwerpen.be
Firmennummer: on request Invalid BTW / TVA
Gegründet: Samstag 1 Januar 2000

Diese VoG wurde von dem System zugegeben. Sind Sie Mitglied und/oder Manager des Vereins? Die Zugangsvoraussetzung hier.


Beschreibung
AIR Antwerpen vzw is een internationaal residentieproject voor kunstenaars, gevestigd in de voormalige sasmeesterswoning op het Eilandje, op de grens tussen de oude en de nieuwe haven, nabij het stadscentrum.

AIR Antwerpen is méér dan een receptieve werkplek voor buitenlandse kunstenaars. De organisatie wil zich profileren als een broedplaats voor hedendaagse kunst, een plek waar kunst ontwikkeld wordt en waar aan artistieke research wordt gedaan.

AIR Antwerpen is op zich geen tentoonstellingsplek voor beeldende kunst. De organisatie is wel actief binnen het nationale en internationale netwerk van beeldende kunst en gaat samenwerkingsverbanden aan die kunnen resulteren in research gerichte coproducties. De organisatie biedt ook ruimte voor kleinschalige presentaties, lezingen, workshops en debatten.

AIR Antwerpen kan dankzij haar inbedding in een stad met een rijk cultureel verleden en een bruisende hedendaagse kunstscëne een spontane dialoog opgang brengen tussen heden en verleden, tussen lokaal en globaal.

 


 
A
D
S

 

Werben (i)
 
VZW's ASBL's VoG's Powered by T-PI.be Alphabetisch Ankündigungen Kalenders Weblinks Anmelden Kontaktieren Sie uns Werben Info & Hilfe Webmaster tools Übersicht
SHARE THIS PAGE
TOP