Logo
 
# Share this page
 
 

  VoG's   * Entschuldigung, diese website ist noch nicht vollst√§ndig/korrekt √ľbersetzt ... :-(

Campo Victorianieuwpoort Local System

 
Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent (Ostflandern) location
info@campo.nu - http://www.campo.nu
Firmennummer: 0424.376.582
GegrŁndet: Dienstag 1 Januar 2008

Diese VoG wurde von dem System zugegeben. Sind Sie Mitglied und/oder Manager des Vereins? Die Zugangsvoraussetzung hier.


Beschreibung
CAMPO is een Gents kunstencentrum dat van start ging in januari 2008 o.l.v. artistiek directeur Dirk Pauwels en is het resultaat van een samensmelting van Victoria en Nieuwpoorttheater.

CAMPO is CAMPO victoria, CAMPO nieuwpoort en CAMPO boma: drie sites in Gent waar gewerkt en gepresenteerd wordt.

CAMPO kiest voor WERK.

CAMPO creŽert ťn toont werk - zowel pril en kleinschalig werk als grote producties - zowel nationaal als internationaal - zonder eenduidige stijl en inhoud maar gecreŽerd vanuit een bepaalde artistieke mentaliteit en noodzaak. Daarnaast houdt CAMPO een vinger aan de pols met het kunstonderwijs en het maatschappelijk georiŽnteerd werk.

CAMPO kiest voor KUNSTENAARS.

CAMPO ondersteunt, voedt, provoceert en bevraagt kunstenaars.

CAMPO speelt in op artistieke voorstellen van kunstenaars en daagt ze uit met specifieke opdrachten - zowel in een eenmalige samenwerking als op lange termijn - ongeacht de artistieke discipline.

CAMPO is nieuwsgierig en vernieuwend.

CAMPO kan bouwen op een jarenlange ervaring in het produceren en het presenteren van werk maar wil zichzelf constant in vraag stellen met ťťn doel: het maken en tonen van artistiek vernieuwend, goed en relevant werk.

 


 
A
D
S

 

Werben (i)
 
VZW's ASBL's VoG's Powered by T-PI.be Alphabetisch AnkŁndigungen Kalenders Weblinks Anmelden Kontaktieren Sie uns Werben Info & Hilfe Webmaster tools ‹bersicht
SHARE THIS PAGE
TOP