Logo
 
# Share this page
 
 

  VoG's   * Entschuldigung, diese website ist noch nicht vollständig/korrekt übersetzt ... :-(

Etablissement d'en Face Projects Local System

 
Ravensteinstraat 32, 1000 Brussel (Brüssel) location
ets_den_face@skynet.be - http://www.etablissementdenfaceprojects.org
Firmennummer: on request Invalid BTW / TVA
Gegründet: Dienstag 21 Mai 2002

Diese VoG wurde von dem System zugegeben. Sind Sie Mitglied und/oder Manager des Vereins? Die Zugangsvoraussetzung hier.


Beschreibung
Etablissement d'en face projects : algemeen

Sinds mei 2003 is Eva Gonzalez-Sancho actief als directeur van de Frac-Bourgogne te Dijon. Reeds voor haar vertrek uit Brussel trof een handvol individuen elkaar om de activiteiten in Etablissement d'en face projects vanaf juni te continueren. Sinds deze zomer heeft deze werkgroep tevens het beleid van Etablissement formeel in handen.

De werkgroep bestaat uit personen die vanuit verschillende perspectieven actief zijn met actuele beeldende kunst; beeldend kunstenaars Sven Augustijnen, Olivier Foulon, Harald Thys, Michael Van den Abeele, Peter Wachtler en Zin Taylor, Margot Vanheusden voorheen actief in Argos en het NICC, en tenslotte Etienne Wynants, voormalig redactiesecretaris van De Witte Raaf.

De artistieke coördinatie is in handen van Margot Vanheusden, de zakelijke coördinatie wordt waargenomen door Etienne Wynants.

De bundeling van krachten op vrijwillige basis van een aantal personen lijkt ons een garantie naar meer continuïteit en draagkracht om projecten voor te bereiden, te realiseren en uit te dragen. Bovendien bevordert een dergelijke samenwerking logischerwijze ook een conflict van ideeën, voorstellen en praktijken.

 


 
A
D
S

 

Werben (i)
 
VZW's ASBL's VoG's Powered by T-PI.be Alphabetisch Ankündigungen Kalenders Weblinks Anmelden Kontaktieren Sie uns Werben Info & Hilfe Webmaster tools Übersicht
SHARE THIS PAGE
TOP